RERGULAMENTUL GENERAL PRIVIND PROTECȚIA DATELOR (RGPD)

Datele cu caracter personal sunt orice informație care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane constituie și ele date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal care au fost anonimizate, criptate sau pseudonimizate, dar pot fi utilizate pentru reidentificarea unei persoane rămân date cu caracter personal și sunt vizate de RGPD.

Aceste informații sunt importante, vă rugăm să le citiți cu atenție.

Prin prezenta politică de confidențialitate vă aducem la cunoștință aspecte cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către instituția noastră, precum și drepturile de care beneficiați conform Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (“GDPR”) și legislația națională în vigoare.

Această Politică de confidențialitate nu acoperă aplicațiile și site-urile altor terți la care puteți ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excedează controlului nostru. Vă încurajăm să examinați Politica de confidențialitate de pe orice site și/sau aplicație înainte de a furniza date personale.

Deoarece colectăm anumite tipuri de informații despre utilizatorii noștri, vrem să înțelegeți ce informații colectăm despre dumneavoastră, cum le colectăm, cum sunt folosite aceste informații și cum puteți controla circuitul informațiilor dvs. Sunteți de acord că utilizarea de către dvs. a site-ului înseamnă aprobarea dvs. față de această Politică de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul Web.


INFORMAȚII COLECTATE

Informații care vă identifică personal (ex. printr-un process de înregistrare voluntară,emailuri)

Când alegeți să utilizați funcții suplimentare de pe site, atunci furnizați “Informații de contact”, cum ar fi numele, adresa de e-mail etc. Noi nu colectăm automat aceste informații când vizitați site-ul nostru. Putem folosi aceste informații pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră, oferindu-vă noi informații de conținut viitoare sau informații de interes public.

Informații care nu vă identifică personal

Acest tip de informații este utilizat în diferite moduri, incluzând analizarea traficului pe site și îmbunătățirea site-ului nostru. Informațiile non-personale pot include browserul Web pe care l-ați folosit pentru a vizita site-ul web, ora la care ați vizitat site-ul web, paginile pe care le-ați vizitat pe site și alte date anonime privind utilizarea site-ului.


CUM SUNT UTILIZATE DATELE COLECTATE

Informațiile colectate sunt utilizate numai în scopurile inițiale pentru care au fost colectate. Informațiile dvs. personale nu vor fi vândute sau transferate în alt mod terților fără aprobarea dvs. din momentul colectării.

Unitatea nu va utiliza, oferi sau divulga informaţii personale unor terţe părţi în orice scop, cu excepţia cazului în care acest lucru este cerut de lege, sau acest lucru a fost aprobat în mod ferm de dvs.

Este posibil ca anumite terţe părți de încredere (cum ar fi Google Analytics) să poată urmări utilizarea, să analizeze date cum ar fi adresa sursă de la care vine cererea de pagină, adresa dvs. IP sau numele domeniului, data și ora solicitării paginii, Website (dacă există) și alți parametri în URL. Acestea sunt colectate pentru a înțelege mai bine utilizarea site-ului nostru și pentru a spori performanța serviciilor pentru întreținerea și operarea site-ului Web și a anumitor caracteristici ale acestuia. Putem folosi terțe părți pentru a găzdui site-ul, utiliza diverse funcții disponibile de pe site, trimite emailuri; analiza datelor, furnizare rezultate de căutare etc.

Pentru a preveni accesul neautorizat, a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corectă a informațiilor, menținem procedurile fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și asigura informațiile și datele stocate în sistemul nostru. Deși niciun sistem informatic nu este complet sigur, credem că măsurile pe care le-am implementat reduc probabilitatea unor probleme de securitate la un nivel corespunzător tipului de date implicate.


DREPTURILE PERSOANEI VIZATE ÎN PRIVINȚA PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

- Dreptul de retragere a consimțământului

- Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor dvs.

- Dreptul de acces asupra datelor

- Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete

- Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitat”)

- Dreptul la restricționarea prelucrării

- Dreptul de a vă opune prelucrării datelor


ÎNTREBĂRI SOLICITĂRI și EXERCITAREA DREPTURILOR

Dacă aveti întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră, pentru exercitarea drepturilor legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă doriți informații cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, ne puteți scrie la adresa noastră de e-mail office@comunaacb.ro


Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal


Document Deschide
Cerere pentru exercitarea dreptului de acces Deschide
Cerere pentru exercitarea dreptului de rectificare Deschide
Cerere pentru exercitarea dreptului la stergerea datelor Deschide
Cerere pentru exercitarea dreptului la restrictionarea prelucrarii Deschide
Cerere pentru exercitarea dreptului la portabilitatea datelor Deschide
Cerere pentru exercitarea dreptului la opozitie Deschide
Declaraţie de consimţământ privind prelucrarea datelor personale Deschide

Document Deschide
Regulament nr. 679 din 27 aprilie 2016 Deschide